Lähde:Youtube

Naisella kasvaa parta – ja hän rakastaa sitä! Katso uskomaton video!

Kauneus on katsojan silmässä, eikö sitä niin sanota? Kauneutta on monenlaista ja kauneusihanteet vaihetelevat jopa maittain. Esimerkiksi skandinaavinen kauneus on täysin erilaista verrattuna intialaisiin kauneusihanteisiin. Tällä kertaa näemme jotain todella rohkeaa.

Nova on Virginia Beachilta, Yhdysvalloista kotoisin oleva nuori, 26-vuotias nainen. Hän sairastaa melko harvinaista munasarjojen rakkulaoireyhtymää, joka aiheuttaa karvoitusta hänen kasvoissaan ja muualla kehossa.

Karvojen kasvaminen alkoi 12-vuotiaana, jolloin Nova oli hyvin häpeissään tätä ja häntä jopa kiusattiin. Hän ajoi partansa 26-vuotiaaksi asti, kunnes hän sitten lopetti partansa ajamisen marraskuussa No-Shave-Novemberin kunniaksi. Hän on saanut paljon positiivista palautetta muilta, ja Nova sanoo itse, että hänen istetuntonsa on kasvanut huimasti. Nyt hän julkaisee jopa kuvia muhkeasta parrastaan Instagramissa ja on saanut paljon huomiota osakseen.

- ILMOITUS -


Ash, Novan elämänkumppani, hyväksyy Novan juuri sellaisena kuin hän on. Hän tukee Novaa sairaudesta huolimatta ja Nova on onnellinen valinnastaan.

Katso itsetuntoa nostava video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun