Lähde:Youtube


Naisen pää jumittui pakoputkeen – palokunta sahasi irti!

Alkoholin liikakäyttäminen saa hyvä ihmiset näyttämään idiooteilta. Ainakin tässä tapauksessa. Olet varmasti itsekin tehnyt joskus alkoholin vaikutuksen alaisena asioita, joita ei ehkä olisi pitänyt tehdä. Tällä kertaa meni kyllä överiksi.

Kun tehdään tyhmiä asioita kännissä, niin siinähän seisoo yleenä koko porukka takana. Joskus ovi käydä pahastikin. Onneksi tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä. 19-vuotias Kaitlyn oli Minnesotassa musiikkifestareilla, kun hän onnistui saamaan päänsä jumiin pakoputkeen.

Kaitlyn oli juonut hieman liikaa alkoholia ystäviensä kanssa, kun hän huomasi suuren pakoputken ja mietti itsekseen, että hänen päänsä voisi mahtua sinne sisään. Kaitlyn sitten kokeilikin sitä, ja huomasi, että kyllähän se pää sinne mahtui. Se vain ei halunnut enää tulla pois. Kaitlyn oli jumissa noin 45 minuuttia, kunnes palokunta vapautti hänet.

- ILMOITUS -


Joku julkaisikin kuvan Kaitlynistä seuraavana päivänä, kysyen, että kuinka paljon alkoholia tulee juoda, ennen kuin tekee jotain näin tyhmää. Kaitlyn itse näytti ottavan tämän mokan melko kevyesti. Poliisi tosin antoi hänelle sakot alaikäisenä juomisesta.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun