Lähde:Youtube

Naisen silmästä löytyi 4 mehiläistä – mitä ihmettä?

Taiwanissa on tehty erikoinen löytö erään paikallisen naisen silmästä. 29-vuotias nainen hakeutui Fooyn yliopistolliseen sairaalaan Taiwanissa vasemmassa silmässä olevien kipujensa takia.

Silmälääkäri löysi naisen silmästä jopa neljä pientä mehiläistä, jotka ilmeisesti elivät naisen kyynelnesteillä. Nainen kertoo, että hoitaessaan hautakiven vieressä kasvaneita rikkaruohoja, hän tunsi, että silmässään on jotain ylimääräistä. Hän huuhteli silmänsä luullen sen olevan hiekkaa, ja muutama tunti myöhemmin hänen silmänsä oli todella turvoksissa.

Mikroskoopin alla mehiläiset poistettiin varovaisesti, yksi kerrallaan naisen silmästä, lääkäri Hung Chi-ting kertoo.

- ILMOITUS -


Mehiläiset poistettiin naisen silmästä elävänä ja lähetettiin edelleen eteenpäin tutkittavaksi. Lääkäri kertoo, että koska naisella oli käytössään piilolinssit, se todennäköisesti pelasti hänen näkönsä. Piilolinssien takia nainen ei halunnut hieroa silmiään pelätessään niiden rikkoitumista, joten hän ei myöskään vahingossa olisi häirinnyt mehiläisiä eivätkä näin vapauttaneet myrkkyä naisen silmään, joka olisi sokeuttanut hänet.

Mehiläiset poistettiin onnistuneesti naisen silmästä, ja hänen odotetaan paranevan täydellisesti. Hänellä kävi tuuri, ettei mehiläiset pistäneet tai vuotaneet myrkkyä hänen silmäänsä.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun