Lähde:Youtube


Naiset kouluttivat kissoja America’s Got Talentiin – USKOMATON esitys!

Kaikki tietävät, että kissojen kouluttaminen on yleensä hyvin vaikeaa. Kissat ovat itsenäisiä ja itsekkäitä otuksia, jotka eivät useinkaan tee mitään muuta kuin sitä, mikä niitä itseään huvittaa. Mutta tällä kertaa kissat näyttävät, että ne voivat tehdä aivan mitä tahansa.

Kissoilta onnistuu kaikki sama kuin koiriltakin. Niitä ei vain yleensä huvita. Tällä videolla näemme America’s Got Talentissa esiintyvät naiset ja heidän kissansa. Tuomarit eivät vaikuta innostuneilta aluksi, mutta kun naiset aloittavat ohjelmansa, sekä tuomarit että yleisö huokaavat hämmästyksestä.

Kissat nimittäin tekevät sellaisia temppuja, joita et koskaan uskoisi niiden tekevän. Ne kiipeävät pitkin puista tankoa horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Yksi kissoista jopa hyppää monen metrin korkeudelta suoraan omistajansa syliin. Tällaisia temppuja edes koirat eivät osaisi tehdä. Kissat ovat niin taidokkaita, ettemme uskoisi tällaisen edes olevan mahdollista, jos emme näkisi sitä omin silmin. Tuomarit näyttävät tuntevan olonsa samaksi!

- ILMOITUS -


Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun