Lähde:Youtube

LÄHDEThe Dodo

Nälkäiset miekkavalaat jahtasivat hylkeitä – kiipesivät perheen veneen kannelle!

Maailmassa on onneksi hyvin paljon hyviä ja positiivisia ihmisiä, jotka pitävät eläimistä. Tällä kertaa tällainen positiivisuus ja avuliaisuus saattoi pelastaa hylkeen hengen. Eräs fiksu hylje nimittäin loikkasi perheen veneen kannelle, kun sitä jahdattiin.

Hylkeet ovat hyvin viisaita otuksia, jotka ovat myös kovin ystävällisiä. Hylkeet ovat uteliaita ihmistenkin suhteen, ja monet antavat jopa ihmisten tulla lähietäisyydelle. Tämä pieni kaveri valitsi kahdesta pahasta ihmisen, ja hyvin valitsikin, sillä se pelasti hylkeen hengen.

Tätä pientä hyljettä jahtasi kolme nälkäistä miekkavalasta. Hylje näki kuitenkin perheen paikallaan seisoneen veneen ja hyppäsi kannelle. Perhen pelästyi tätä kummallista tilannetta, mutta tajuttuaan, että hylje oli paossa miekkavalaita, he antoivat hylkeen odottaa turvassa miekkavalaiden poistumista.

- ILMOITUS -


Perhe odotti 30 minuuttia, mutta valaat olivat silti lähietäisyydellä. He odottivat pidempään, ja kun vesi oli tyyni ja valaat poissa, pieni hylje hyppäsi takaisin veteen. Tällä hylkeellä kävi melkoinen munkki!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun