Lähde:Youtube


Nämä huumorintajuiset eläimet ovat kuin Disney-elokuvista!

Disney on jo vuosien ajan tehnyt paljon elokuvia, jotka ovat jääneet mieliimme ja joiden kanssa monet lapset ovat kasvaneet. Disneyn elokuvat ovat ajattomia klassikoita! Monissa näissä elokuvissa seikkailee eläimiä, jotka ovat viisaita ja huumorintajuisia. Tällä kertaa näemme videon, jonka eläimet ovat takuulla olleet inspiraationa Disneylle!

Eläimet ovat yllättävän viisaita ja nopeita oppimaan asioita. Niin koirat, kissat, linnut kuin jyrsijätkin oppivat helposti uusia asioita. Etenkin koirat opettelevat temppuja mielellään. Mutta kuinka monta kertaa olet nähnyt hiiren, joka osaa avata peltilaatikon? Tai kissan, joka osaa soittaa ovikelloa?

Tällä suloisella alla olevalla videolla näemme todella huumorintajuisia sekä fiksuja eläimiä. Yksi kummallisimmista on karhu, joka osaa soittaa torvea, istua tuolilla ja jopa pyörittää hulavannetta. Näemme myös ankan, joka leikkii kuollutta ja kissan, joka soittaa ovikelloa halutessaan sisään. Jopa linnuilla on osansa tällä videolla, ja tapaamme esimerkiksi linnun, joka laskee pulkkamäkeä!

- ILMOITUS -


Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun