Lähde:Youtube


Nämä ihmiset muistavat elämänsä jokaisen sekunni!

Ihmisen muisti on mielenkiintoinen asia. Monet muistavat paljon asioita helposti, kun taas toisen unohtelevat asioita ja ovat hajamielisiä. Muistia voi parantaa harjoittamalla sitä esimerkiksi sudokuja tekemällä. Samoin muistista voi tulla laiska, jos se ei saa tarpeeksi tekemistä. Nämä ihmiset eivät kuitenkaan tarvitse ollenkaan musitiapuja.

Tällä alla olevalla mielenkiintoisella videolla näemme kolme ihmistä, jotka muistavat jokaisen sekunnin elämästään. Esimerkiksi kuuluisa näyttelijä Marilu Henner muistaa ihan jokaisen hetken elämästään. Hän voi kertoa sinulle ihan saman tien, mikä viikon päivä oli 20 vuotta sitten. Hän voi myös kertoa, mitä hänellä oli päällään ja mitä hän söi aamupalaksi.

Jill Price on toinen samanlaisesta “ongelmasta” kärsivä. Marilu rakastaa tätä taitoa, mutta Jill sanoo, että se on raskas taakka. Kaikki muistot ovat käden ulottuvilla. Nämä ihmiset eivät unohda kauniita hetkiä eivätkä surullisia hetkiä. He muistavat ihan kaiken.

- ILMOITUS -


Tämä olisi kätevää ainakin kokeeseen lukiessa! Mutta vaikka tällainen lahja on hyvin harvinainen ja vain 10 ihmisellä maailmassa on diagnosoitu tällainen muisti, on se varmasti taakkakin.

Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun