Lähde:Youtube

Nelikorvainen kissa opettaa toisia kissoja luottamaan ihmisiin – melkoinen kaveri!

Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa! Tällä kertaa tapaamme pienen kissan, jolta puuttuu yksi silmä ja sillä on sen sijaan neljä korvaa. Tämä pieni kaveri on hyvin erikoinen kissa, jolla on onneksi rakastava koti. 

Monta kertaa eläinsuojiin jää eläimiä, jotka ovat erilaisia jollakin tapaa. Niillä voi olla vammoja tai ne saattavat olla niin kuin Frankie – erilaisia ulkonäöltään. Frankie tuli eläinsuojaan ja sille tehtiin silmäleikkaus, koska sillä oli epämuodostuma silmässä. Tämän lisäksi sillä on neljä korvaa.

Frankien nykyinen omistaja pyysi saada antaa Frankielle sijaiskodin siksi aikaa, että se löytäisi oman kotinsa. Hän on antanut sijaiskodin 2 vuoden aikana yli 100 kissalle, mutta kun Frankien tuli aika lähteä, hän ei voinutkaan luovuttaa kissaa. Nainen rakastui Frankieen niin kovasti, että piti sen. Nyt Frankie opettaa toisia sijaiskodin kissoja olemaan rentoja uudessa ympäristössä sekä rakastamaan ihmisiä. Frankien luonne on hyvin suloinen, ja emme mekään voi olla hymyilemättä sen ihanuudelle!

- ILMOITUS -


Katso suloinen video Frankiesta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun