Nyt pelataan kännipalloa – känniin ennen peliä.

Kaikki ovat tuttuja tavallisen jalkapallon kanssa. Jopa amerikkalainen jalkapallo tai suojalkapallo ovat monille tuttuja, mutta kuinka moni on tuttu kännipallon kanssa?

Ruotsissa on nyt keksitty jotain erittäin hauskaa. Nimittäin kännipallo. Pelaajien on juotava itsensä ainakin yhden promillen känniin ennnen pelin aloittamista ja juominen jatkuu pelitauoilla. Kaikki maalit tulee tehdä vähintään yhden promillen humalassa, ja jos puhallusmittari näyttää alle yhden promillen maalin tekijältä, maali diskataan.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka joukkue aloittaa peliin valmistautumisen kiskomalla alkoholia kaksin käsin. Tunnelma pukuhuoneessa alkaa olla erittäin sumuinen, kun peli vihdoin alkaa. Joukkueen valmentajakin sanoo, että kännipallo näyttää aivan yhtä kamalalta kuin voisi kuvitellakin. Kentällä hoiperteleva joukko kaatuilee ja makoilee maassa, mutta he onnistuvat jotenkin silti saamaan maaleja.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Siitä ei sitten tiedäkään, että muistivatko pelaajat itse seuraavana aamuna sitä, miten peli päättyi. Peli on taatusti kuitenkin hauskaa katselijoille, kuten voimme videolta nähdäkin.

Tällainen meille Suomeenkin! Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun