Lähde:Youtube


Oletko koskaan kuullut jodlaamista? Tässä tulee!

Laulaminen on hieno harrastus, ja se voi tuoda paljon iloa monille ihmisille. Musiikki on hyvin läheinen ja rakas harrastus monille. Musiikki on jopa hyväksi vauvoille ja eläimille. Ei siis ole ihme, että musiikkia kuullaan ihan joka paikassa. 

Monet yrittävätkin tehdä musiikista elämäntapansa tai kokopäivätyönsä. Musiikin harrastaminen aloitetaan yleensä jo pienenä, ja musiikki sekä laulaminen ovatkin hieno harrastus sekä lapsille että aikuisille. Tällä alla olevalla videolla näemme nuoren pojan, joka on ottanut osakseen esitellä jodlaustaitojaan Wal-Martissa.

Pojalla on päällään vaatteet, jotka sopisivat hienosti jopa lavalla esiintymiseen. Poika aloitti jodlaamisen Harrisburgin Illinoisin Wal-Martissa ja monet jopa kerääntyivät ympärille kuuntelemaan ja katselemaan. Poika onkin saanut melkoisen paljon julkisuutta, sillä video on katsottu jo yli 2 miljoonaa kertaa Youtubessa.

- ILMOITUS -


Poika on tässä hommassa melkoisen taitava ja toivommekin, että hän piti esiintymisestä yhtä paljon kuin me pidämme esityksestä!

Katso uskomaton jodlausesitys alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun