Lähde:Youtube


Olutkylpyjä Prahassa! Kylve oluessa ja juo olutta – kelpaisiko?

Monet nauttivat oluen juomisesta. Olut on melkoisen kansainvälinen juoma ja siitä nautitaan niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Mutta kuinka monta kertaa olutta käytetään kylpemisessä? Tämä Prahassa sijaitseva kylpylä antaa vieraidensa kylpeä oluessa!

Kylpy alkaa sillä, että ammeeseen laitetaan 700 oluen verran olutta. Vieraat hyppäävät ammeeseen ja ammessa lilluessa saat vielä juoda olutta ihan omasta ja henkilökohtaisesta hanasta. Kylvyn jälkeen, kun vieraat lähtevät kotiin, he saavat mukaansa ihan aidon Bernard olutpullon.

Tällainen olutkylpy aloitettiin jo keskiajalla hoitomuotona. Olut sisältää paljon B-vitamiinia, jonka pitäisi avata ihohuokosesi. Olut voi myös auttaa hermostollisissa ongelmissa. Lisäksi hiukset saavat huhun mukaan kiiltoa. Mutta emme loppujen lopuksi tiedä, onko se totta. Kylpylässä sanotaan, että olutkylpyjä pitäisi ottaa kerran kuukaudessa ja olla käymättä suihkussa 12 tuntia tämän jälkeen.

- ILMOITUS -


Haluaistko sinä haista oluelta päivän verran? Entä uskotko, että tämä hoitomuoto auttaisi sinua? Katso melkoinen video alta ja jaa kavereille! Ja varaa matkasi tänne!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun