Lähde:Youtube

Omistaja asetti laservalon koiran päähän – koiran leikki oli uskomattoman innokasta!

Koirat tuovat hymyn kasvoillemme ihan joka päivä. Koirat ovat aina iloisia ja niiden kommellukset ovat hauskaa katseltavaa. Etenkin koirien leikkimistä on mukavaa katsella. Monesti ne leikkivät itsekseen tai toisten koirien kanssa, mutta ihmistenkin kanssa leikkiminen on hauskaa.

Tällä kertaa eräs koiran omistaja keksi hyvin mielenkiintoisen leikin omalle koiralleen. Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme sellaisen idea, jota jokaisen koiran omistajan tulisi kokeilla. Nimittäin tämän koiran omistaja laittoi laservalon koiransa päähän.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Pieni valopiste liikkui lattialla aina sitä mukaa, kun koira liikutti päätään, ja tietysti koira halusi jahdata sitä. Tästä tuli hupaisa leikki koiralle, ja muutkin koirat päättivät osallistua tähän hauskanpitoon. Koira leikki innoissaan noin 10 minuuttia, jonka jälkeen omistaja otti valon pois koiran päästä.

Tässä on koiralle ainakin tekemistä! Jokaisella koiralla oli hauskaa leikkiessään tämän laservalon kanssa. Hulvatonta katseltavaa ja koirillakin oli hauskaa!

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLaiskuus on aina muodissa – toiset ovat ammattilaisia siinä
Seuraava artikkeliNainen on paras ystävä mustekalan kanssa – ihana ystävyyssuhde!