Lähde:Youtube

Omistaja luettelee koiralle sen lemppariruokia – katso koiran huvittava reaktio!

Koirien keppostelun ja muiden touhujen seuraaminen on suorastaan hulvattoman hauskaa. Kaikilla koirilla on omia hassuja juttujaan, joita ne tekevät – ja joskus vain omistajat saavat ne tekemään niitä. Tällä videolla tapaamme labradorinnoutajan nimeltään Oliver, jolla taitaaolla nälkä.

Tällä hupaisan ihastuttavalla videolla Oliver makaa lattialla ja kuuntelee tarkasti omistajaansa. Omistaja latelee muutamia ruokia, jotka ovat selvästi Oliverin mieleen, nimittäin se alkaa lipoa huuliaan hirveää vauhtia. Omistaja jakaa ruokien listaamista, eikä kielen lipomisesta näytä tulevan loppua.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Nähtävästi Oliverin lempiruokiin kuuluvat esimerkiksi juustomakarooni, kananmunat, parsakaali, pannukakut siirapilla ja niin edelleen. Koira jatkaa kielensä lipomista ja meille tulee katsellessakin jo nälkä, kun kuuntelemme jäätävää lemppariruokalistaa, joka tuntuu olevan ihan loputon.

Emme ole pitkään aikaan nähneet mitään näin suloista! Eihän tälle koiralle voi olla edes hymyilemättä, sillä niin innokkaasti sen kieli lipoo suupieliä. Kuolan valumista emme vielä näe, mutta eiköhän sekin tapahdu, kun koira pääsee oikeasti käsiksi ruokaan.

Katso Oliverin ihana reaktio ruokien luetteluun alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun