Lähde:Youtube


Onko tässä maailman pihein äiti?

Jokainen haluaa säästää rahaa. Rahan säästäminen on hyvä tapa varmistaa taloudellinen itsenäisyys ja pitää huoli siitä, että kaikki laskut on varmasti maksettu ajoissa. Mutta silloin, kun rahan säästäminen meneen näin pitkälle, emme voi muuta kuin nostaa kulmakarvojamme ja kummastella, että mitä tässä oikein tapahtuu.

Vanhempien elämä on kallista, kun lapste tulevat kuvaan. Pitää maksaa lasten leluista, vaipoista, ruoasta ja kaikesta muusta. Tällä kertaa tapaamme naisen nimeltään Apple, joka on päättänyt säästää ihan kaikesta mahdollisesta. Tämä menee jo uskomattomaksi.

Tällä alla olevalla videolla näemme, mistä kaikesta Apple oikein säästää. Hän esimerkiksi poimii käytettyjä ja unohdettuja leluja leikkipaikoilta ja ottaa vastaan rintamaitoa ystäviltään sen sijaan, että hän ostaisi ruokaa lapselleen. Hän tekee myös omia kosteuspyyhkeitään ja säästi rahaa jopa vaippapöydän ostamisessa, nimittäin hän haki omansa konkurssiin menneeltä bensa-asemalta.

- ILMOITUS -


Applen mies ei jaksaisi tällaista säästämistä, mutta Apple säästää satasia vuodessa tehdessään näin. Mitä mieltä sinä olet tällaisesta?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun