Lähde:Youtube

Opettaja räppäri Dr. Dren biittiin aamunavauksessa – melkoinen suoritus!

Usein opettajien, tai muiden vanhempien aikuisten, yrittäessä käyttäytyä nuorekkaasti ja olla ”cooleja”, se ei ihan toimi. Muutamat opettajat pystyvät olemaan supernuorekkaan oloisia olematta kuitenkaan väkinäisiä tai teeskenneltyjä. Tällä kertaa näemme melkoisen suorituksen tällä saralla eräältä musiikinopettajalta. 

Kalevalapäivää vietettiin Vantaankosken koulussa melkoisen hauskoissa merkeissä. Kalevalapäivän kunniaksi Jan Nyberg, koulun musiikinopettaja, piti aamunavauksen. Opettaja aloitti soittamalla Dr. Dren erästä biittiä. Mutta mitä lapset eivät osanneet odottaa, oli se, mitä seuraavaksi tapahtui.

Opettaja nimittäin aloitti melkoisen räppisuorituksen, jolla hän räppäsi monet ammattilasetkin pöydän alle. Lyriikat ja räpin flow olivat yllättävän hienoja, ja mies onkin saanut Youtube -kanavallaan hurjasti ylistystä suorituksestaan. Lyriikat koostuivat Kalevalapäivän aiheista, ja suoritus oli kyllä kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoinen. Nyt onnistui opettajakin saamaan oppilaiden ”respectin” tällä meiningillä. Lopussa opettaja vielä haastoi oppilaan räppibättleen kanssaan. Melkoinen meno!

- ILMOITUS -


Video on saanut jo yli 4000 katselukertaa Youtubessa. Katso sinäkin video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun