Lähde:Youtube

Orava koputtaa ikkunaan – katso, mitä se halusi!

Oravat ovat ihania pieniä villieläimiä, joista on vuosien saatossa tullut entistä kesympiä. Ne asustelevat ihmisasutusten läheisyydessä, ja jotkut ovat jopa rohkaistuneet aivan niin kuin tämä pieni videolla nähtävä orava.

Monet metsän eläimet eivät ole kovin rohkeita ihmisten läheisyydessä. Monesti ne juoksevat karkuun ennemmin kuin tulisivat liian lähelle ihmisiä, saati ihan ihmisten asuntoihin asti. Olemme kuulleet muutamasta rohkeasta peurasta, jotka ovat tulleet taloihin sisälle, samoin kuin muutamasta superrohkeasta ketusta, mutta tällä kertaa tutustumme hassunhauskaan oravaan.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä alla olevalla videolla näemme pienen rohkean oravan, joka on tullut koputtelemaan erääseen ikkunaan. Se näyttää selvästi haluavan jotain. Orava koputtelee ikkunaan, kunnes se avataan. Tämä pieni veijari luikahtaa saman tien sisälle ja nappaa ikkunalaudalla olevasta pussista pähkinän.

Pähkinän napattuaan orava kiitää ikkunasta ulos onnellisena pähkinä suussaan. Sitä emme tiedä, kuinka pieni orava tiesi herkkupalojen olevan ikkunan sisäpuolella, mutta fiksu kaveri tämä jokatapauksessa on!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKun lemmikit tuhosivat joulun… 7 hulvatonta kuvaa!
Seuraava artikkeliJeesusteippi täyttää 75 vuotta! Mistä se sai alkunsa?