Lähde:Youtube


Osaatko korttitemppuja? Vedätkö vertoja tälle temppuilijalle?

Korttitemput ovat yksi taikuuden muodoista, ja olet varmaan nähnyt korttitemppuja ainakin videolla, jos et livenä. Korteilla tehtävät taikaesitykset ovat hauskoja ja vaikuttavia, jos ne on tehty oikein. Tällä videolla esiintyvä mies tekee korttitemppuja aivan uudella tasolla.

Useat ovat oppineet tekemään muutamia simppeleitä korttitemppuja, mutta kuinka moni vetää vertoja tanskalaisille Noel Heathille? Los Angelesissa perustettu Fontaine Cards esittelee suositulla YouTube -kanavallaan miehen uskomattomia temppuja.

Alla oleva video on nimeltään Gothenburg Shuffle, ja videolla Noel esittelee monta hypnoottista temppua korttipakallaan. Näyttää siltä, kuin Noel melkein rikkoisi kaikkia fysiikan lakeja. Voisi jopa uskoa taikuuden olevan todellista, kun katsoo miehen uskomattomia, taituruutta vaativia temppuja.

- ILMOITUS -


Alla olevalta videolta voit nähdä, kuinka Noel sekoittaa pakkaa, heittelee kortteja selkänsä takana, ja esittelee temppuja, jotka saavat kortit näyttämään siltä, kuin ne eläisivät aivan omaa elämäänsä.

Tällä tanskalaisella miehellä on todellakin näppärät sormet, hyvä mielikuvitus ja paljon harjoitusta takana. Osaisitko sinä näitä temppuja? Katso alla oleva video ja jaa kavereillesi!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun