Lähde:Youtube

Ostoskeskus otti käyttöön aviomieskopit – nyt voi vaimo shoppailla rauhassa!

Shoppailu on naisten veressä. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Oli kyseessä sitten vaatteiden, kenkien, huonekalujen tai meikkien shoppailu, naiset saavat siihen uppoamaan aikaa tuntikausia. Ja sehän miehiä kismittää.

Naiset usein raahaavat miehensä ostoksille mukaan, joko seurana, mielipiteen antajana tai maksajana. Oli rooli mikä hyvänsä, miehet eivät usein innostu tästä touhusta. Nyt on Kiinassa miehille kehitetty aviomieskoppi, jonne vaimo voi huoletta jättää miehensä pelaamaan pelejä shoppailun ajaksi.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Shanghaissa sijaitsee Global Harbour -niminen kauppakeskus, jossa vaimot ja tyttöystävät voivat nyt shoppailla antaumuksella, sillä miehille on kehitetty useita lasisia koppeja, joissa he voivat kuluttaa aikaa pelaamalla pelejä sillä aikaa, kun nainen on ostoksilla.

Tämä palvelu on tällä hetkellä ilmaista, mutta jatkossa siitä velotetaan tuntihinta. Miehet ovat tästä innoissaan, mutta ilmastoinnin puute kopissa aiheuttaa hieman tukalaa oltavaa. Naisten mielipiteet jakautuvat hieman: toiset pelkäävät, että saattavat shoppailun jälkeen joutua odottamaan miestään, joka on jäänyt koukkuun pelaamiseen, ja toiset sanovat, että tämä koppi on mainio!

 

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliIsän kaksoisveli on käymässä – katso vauvan reaktio!
Seuraava artikkeliBBC -uutiskanavalla paljaat rinnat – taustalla katsottiin naisen riisuuntumista.