Lähde:Youtube

Päättäväinen hiiri haluaa kiivetä keksin kanssa – ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan!

Kun jotain on päätetty, niin siitähän pidetään sitten kiinni kynsin ja hampain! Ainakin tämän pienen hiirulaisen mielestä. Eläimetkin ovat hyvin päättäväisiä, jos ne sille tuulelle sattuvat, joten ei kannata aliarvioida pienen hiirenkään päättäväisyyttä. 

Tällä uskomattoman hauskalla ja jopa motivoivalla videolla näemme pienen hiiren, joka on löytänyt itselleen keksin. Keksi on varmasti herkullinen, mutta se on isompi kuin hiiri itse. Hiiri on kuitenkin päättänyt, että keksi on vietävä pesään. Hiiren harmiksi kuitenkin pesä on hieman vaikean matkan päässä.

Hiiri ponnistelee ja yrittää saada keksin vietyä suuren esteen yli. Se yrittää hypätä esteen yli, mutta onnistumatta, sillä keksi painaa liikaa. Sitten se yrittää ensin itse kiivetä esteen yli ja napata keksin mukaansa sen jälkeen. Sekään ei kuitenkaan toiminut, vaan keksi veti hiiren alas painollaan. Hiiri yritti vielä kunnon heittotaktiikkaa, mutta turhaan.

- ILMOITUS -


Hiiri kuitenkin ponnistelee väsymättä (tai no, se pitää lyhyen ruokatauon), ja saa kuin saakin keksin esteen yli. Voisimme kaikki ottaa oppia tämän hiiren päättäväisyydestä!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun