Lähde:Youtube

Pahimmat äitimokat – äitienpäivän kunniaksi!

Äitienpäivä on nurkan takana ja äideille tehdään aamupala sänkyyn ja kannetaan lahjoja ja kortteja kotiin. Muutaman äidit saattavat saada jopa kukkasia. Äitienpäivänä muistetaan äitejä ja kiitetään heitä mahdottomasta työstä – lasten kasvatuksesta.

Ja nyt äitienpäivän kunniaksi näytämmekin melkoisen kompilaation äitimokia. Tällä alla olevalla videolla näemme monen minuutin verran hauskoja äitimokia, jotka saavat takuulla sinutkin nauramaan. Äidit hurjastelevat, kompuroivat ja mokailevat oikein olan takaa.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Alla olevalla videolla näemme hurjan määrän kompastuksia, kaatumisia, kasvomaalausmokia sekä äitejä, jotka jekuttavat lapsiaan. Yksi hauskimmista klipeistä on sellainen, jossa äiti istuu nurkan takana ja odottaa lapsensa tulevan keittiöstä ulos. Lapsi astuu ulos keittiöstä murokulhon kanssa, jolloin äiti pelästyttää lapsen ja murot lentävät joka paikkaan.

Näemme myös, kuinka äidit jekuttavat lapsiaan muillakin tavoilla, ja nämä jekut ovat todellakin näkemisen arvoisia. Katso itse! Oletko sinä jekuttanut äitiäsi tai lapsiasi?

Katso hulvaton video ja jaa kavereille sekä äideille! Hyvää äitienpäivää, äidit!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKaikkeen ei voi varautua – sellaista se laiffi on
Seuraava artikkeliHauskimmat eläinmokat – naurat takuulla!