Lähde:Youtube


Pahimmat meikkitaiteilijoiden asiakkaat – uskomattomia tarinoita!

Meikkaaminen on monille naisille tuttu juttu. Monet naiset heräävät aamulla ja laittavat meikkinsä kuntoon heti ensimmäisenä. Meikkaaminen on kuitenkin myös erittäin suosittu ammatti ja usein meikkitaiteilijoita palkataan häihin, synttäreille, valokuvauksiin ja muihin tärkeisiin hetkiin. Tällä kertaa kuitenkin meikkitaiteilijat saavat puhua ja avautua.

Tällä alla olevalla videolla kuulemme meikkitaitelijoiden pahimmat asiakastapaamiset. Jokaisessa ammatissa sattuu ja tapahtuu, mutta meikkitaiteilijoiden asiakkailla on kuitenkin hyvin helppo rooli: istua paikallaan.

Eräs taiteilija kertoo nuoresta naisesta, joka oksensi hänen päälleen kesken meikkaamisen. Toinen meikkitaiteilija kertoo asiakkaasta, joka kieltäytyi maksamasta ja alkoi heitellä tavaroita häntä kohti. Tämän jälkeen hän vielä rukoili taiteilijaa tekemään hänen meikkinsä – ja taiteilija ei (syystäkin) suostunut.

- ILMOITUS -


Kolmas meikkitaiteilija kertoo naisesta, joka sanoo taiteilijalle, että hän käyttää vain kaikista kalleimpia meikkejä. Nainen vetäisee omasta laukustaa muovipussin, jossa on tavaratalomeikkejä – ja meikkitaiteilija otti jalat alleen nopeasti.

Katso lisää tarinoita alta ja jaa meikkejä rakastaville kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun