Lähde:Youtube

Pahoinpidelty koira piileskelee nurkassa – katso, mitä tapahtuu, kun sen pennut tuodaan sisään!

Koirien pahoinpitely tai heitteille jättäminen ei ole Yhdysvalloissa valitettavasti lainkaan tavatonta. Onneksi Yhdysvalloissa on paljon suojia näille kaltoin kohdelluille eläimille, ja hyväsydämiset ihmiset pyrkivät auttamaan niitä.

Videolla näemme pienen koiran, joka pelastettiin huonoista olosuhteista, ja tuotiin Kalifornian Novatoon Marin Humane Sociatyn hoiviin. Vapaaehtoiset huomasivat pian, että tämä pelokas, nurkassa piileskelevä koira oli hiljattain saanut pentuja. Tutkimusten jälkeen he tavoittivat koiran entisen omistajan ja taivuttelivat tämän luovuttamaan heille emoaan tarvitsevat pennut.

Videolla näemme, kun emo piileskelee nurkassa, eikä uskalla tulla lähemmäs. Kun yksi vapaaehtoisista alkaa nostella pentuja kopasta ulos, se valpastuu. Kuullessaan yhden niistä vinkuvan, se kiirehti pentujen luokse huomatakseen, että pennut olivat sen omia! Ja siitähän ilo irtosi, ja pieni koira heilutti häntää innoissaan ja kiipesi jopa vapaaehtoisen syliin ja antoi tämän silittää itseään, aivan kuin kiittäen häntä pentujensa pelastamisesta.

- ILMOITUS -


Katso videolta näiden ihanien koirien suloinen jälleennäkeminen ja jaa se kavereille! Me kaikki tarvitsemme tällaista positiivisuutta päiväämme.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun