Lähde:Youtube


Päivä ammattilaisprinsessan elämässä – kukapa ei haluaisi olla ammatiltaan prinsessa?

Lähes jokainen lapsi on varmasti pienenä halunnut olla prinsessa. Ja meillehän sanotaan jo pienenä, että kaikki on mahdollista. Jennifer Michelelle on takuulla sanottu muutamaan otteeseen, että hän voi olla ihan mitä tahansa kasvaessaan isoksi, ja hän on tietysti päättänyt olla prinsessa.

Tällä alla olevalla videolla VICE seuraa Jenniferiä päivän verran. Jennifer on ammatiltaan ammattilaisprinsessa, ja Los Angeles Princess Companyn omistaja. Hän rakasti prinsessoja jo pienestä pitäen ja päätti ilmeisesti aikuisenakin olla prinsessa.

Hänellä on kaappu täynnä pukuja ja peruukkeja. Hän on myös oppinut tekemään täydellisen prinsessameikin ja muuntautumaan hetkessä Tuhkimosta Lumikiksi ja niin edelleen. Hänellä on DVD:llä käytännössä kaikki prinsessaelokuvat ja hän on opiskellut niitä hyvin pikkutarkasti, nimittäin hänen mukaansa lapset huomaavat aivan kaiken – jopa prinsessojen silmien värin.

- ILMOITUS -


Hän rakastaa työtään, vaikka tämä työ ei maksakaan hänelle kuninkaallista palkkaa. Jennifer onkin melkoisen taidokas tässä ja lapset rakastavat häntä!

Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun