Lähde:Youtube


Pariskunta avioitui Walmartissa – mahtoi olla klassista menoa!

Häät ovat monille suuri ja suunniteltu tapahtuma, toiset taas haluavat päästä mukavimmalla ja helpommalla keinolla. Yhdysvalloissa, Vermontin Berlinissä juhlittiin romanttisia häitä, ei tosin aivan sillä perinteisimmällä tavalla.

Joanne ja William Boulanger menivät naimisiin heille todella tärkeässä paikassa, nimittäin heidän yhteisellä työpaikallaan. Romanttista siitä tekee se, että he tapasivat kyseisessä kaupassa, Walmartissa.

Pariskunta ajatteli alunperin järjestää elämänsä tärkeimmän päivän maistraatissa, kunnes heidän työpaikkansa henkilöstöpäällikkö ehdotti että he avioituisivat Walmartissa.

- ILMOITUS -


Seremonia oltaisiin alunperin suoritettu työntekijöiden takahuoneessa heidän työtoverin, Todd Soblen, toimesta, joka on myös pappi. Mutta seremonia viime hetkellä siirrettiin kukkaosastolle myymälään.

Tuore pariskunta ei tullut ajatelleeksi huomiota, jota he saivat tapahtuneen myötä, mutta eivät pahastuneetkaan siitä. Omien sanojensa mukaan he tekivät sen siellä koska se oli nopeaa, helppoa ja mukavaa heille.

Kymmenet tuhannet ihmiset jakoivat parin häävideon sosiaalisessa mediassa ja heistä tuli yllättäen tuttu tapaus sosiaalisessa mediassa. Monet pitivät tapahtumaa kauniina ja romanttisena.

Walmart leikkisästi postasi rohkaisun liittyä heidän työporukkaansa sloganilla ‘’ ehkä löydät täältä sielunkumppanisi!’’

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun