Lähde:Youtube


Pariskunta ei ole koskaan siivonnut asuntoaan – yäk!

Kukaan ei varmastikaan erityisemmin pidä vessan siivoamisesta, tai ylipäätään liasta. Mutta puhdas koti miellyttää kaikkia, joten kodin siisteys on varmastikin monelle tärkeä asia.

Britannian Englannissa asuva pariskunta, Charlotte ja Dom, ovat asuneet yhdessä hieman yli vuoden kissansa kanssa. Mitä erikoista pariskunnan kodinhoidossa on? He eivät ole kertaakaan yhdessä asumisen aikana siivonneet kodissaan, koska eivät pidä siitä.

Charlotte osoittaa pöytää, joka on tavaroiden peitossa ja esittelee pöydän olevan hänen ‘’tavarapöytä’.” Häneltä kysytään milloin se on viimeksi siivottu, hän kertoo se olleen puhdas kun he muuttivat asuntoon.

- ILMOITUS -


Heidän vessaansa ei ole myöskään pesty koskaan heidän asuessaan tässä asunnossa. Suihku, pönttö ja lavuaari ovat kaikki pinttyneen lian peitossa, mutta pariskunta ei koe sitä ongelmana.

Myöskään heidän sänkynsä lakanoita ei ole vaihdettu koskaan, eikä keittiötä siivottu. Heidän kissansa ruokakupit ovat myös pinttyneen kissanruuan peitossa. Charlotte toteaa, että hänen käy sääliksi ihmisiä, jotka siivoavat omia kotejaan päivät pitkät, sillä hän itse ei voi sietää siivoamista.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun