Lähde:Youtube

Parturi jekuttaa lasta esittämällä, että hän leikkasi lapsen korvan irti – katso hauska reaktio!

Parturissa käyminen on melkein viikoittainen juttu monille miehille. Naiset selviävät kampaajalla käymisestä onneksi kerran kuussa tai kerran kahdessa kuussa. Mutta tämä on ehkä ainoa asia, jossa miesten pitää nähdä enemmän vaivaa kuin naisten. Paturissa käyminen aloitetaankin jo ihan pienenä lapsena.

Parturissa käymisen ei kuitenkaan tarvitse olla vakava asia, kuten tämä huumorintajuinen parturi sen todistaa. Tällä alla olevalla videolla näemme hauskan pilan, joka saa pilan kohteenakin olleen muksun hymyilemään loppujen lopuksi.

Näemme videolla, kuinka parturi aloittaa lapsen hiusten leikkaamisen. Yhtäkkiä parturi lopettaa leikkaamisen, pitäen lapsen korvasta kiinni. Hän nappaa pöydältä paperia ja painaa sen lapsen korvaa vasten. Hän sanoo, että nyt sattui pieni haaveri. Tässä vaiheessa paperista alkaa tippua punaista nestettä. Poika on tässä vaiheessa jo hädissään ja huutaa äitiä apuun.

- ILMOITUS -


Kohta parturi pudottaa paperista pienen ihon värisen kappaleen. Poika kysyy ”oliko tuo minun korvani?” ja parturi vastaa myöntävästi. Nyt poikaraukka on jo melkoisessa paniikissa. Onneksi parturi paljastaa vain jekuttaneensa häntä, ja poika on tietysti silminnähden helpottunut!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun