Lähde:Youtube

Perunamuusimysteeri – lautasellisia muusia ympäri kaupunkia!

Hävikkiruoka on suuri puheenaihe näinä päivinä, mutta eräällä tuntemattomalla on selvästikin erittäin paljon ylijäämäperunamuusia.

Yhdysvaltojen Jacksonissa, Missisippissä, on havaittu kummallisia yllätyksiä. Ympäri naapurustoa on jätetty lautasellisia perunamuusia. Muusilautasellisia on asukkaiden mukaan löytynyt mm. heidän autoistaan, terasseiltaan ja jopa postilaatikoistaan.

Naapurustossa asuva Jordan Lewis kertoo, että he pohtivat onko tämä jokin yleinen uusi vitsi, vai onko jollain asukkaalla oikeasti näin paljon ylijäämäperunamuusia.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Eräs toinen naapuruston asukkaista kuitenkin pohtii, että jos perunamuusin takana ei olekaan viaton jekku, vaan jokin synkempi viesti tai tarkoitus. On spekuloitu, että perunamuusin seassa olisi jonkinsortin myrkkyä, joka olisi tarkoitettu tappamaan eläimiä ja lemmikkejä. Hän kertoo melkein astuneensa yhteen muusikulhoon, mutta ei kuitenkaan maistanut sitä.

Ei ole tiedossa, onko kukaan asukkaista syönyt tätä perunamuusia, mutta lainvalvontaa ei ole tiukennettu tapauksen myötä.

Eräs toinen naapuruston asukkaista kertoo, että osa perunamuussiyllätysten kohteista ovat jollain tavalla liitännäisiä Christianin yliopistoon, joka saattaa olla vihje tämän perunamuusitapauksen selvittämiseksi ja siihen, kuka tätä tekee.

Osallistu keskusteluun