Lähde:Youtube


Peura yllätti metsästäjät mitä suloisimmalla tavalla – emme voi uskoa silmiämme!

Peuroja nähdään Suomessakin ympäri maata. Niitä nähdään etenkin aamuyöllä ja aikaisin aamulla loikkimassa pelloilla ja hyppivätpä ne joskus jopa vaarallisesti autojen eteen keskelle tietä. Ne ovat kuitenkin hyvin arkoja otuksia, jotka harvoin antavat ihmisen päästä kovinkaan lähelle.

Peuroja metsästetään myös tiettyinä aikoina vuodesta, joten voisi hyvin kuvitella, että peurat eivät ole kovin ihmismielisiä eläimiä. Tällä videolla koemme kuitenkin melkoisen yllätyksen ja sellaisen tilanteen, joka ei takuulla tule ihan joka päivä vastaan – ainakaan metsästäjille.

Tällä mitä suloisimmalla alla olevalla videolla nimittäin näemme metsästäjän, jonka on peura on yllättänyt. Peura on hiipinyt puskista aivan metsästäjän viereen ja nyt se nuuskii häntä ja nuolee hänen kättään sekä kalkkunahoukutinta. Onneksi tämä metsästäjä oli vain kalkkunajahdissa eikä peuroja metsästämässä tällä kertaa! Peura uskaltautuu taputeltavaksi ja rapsuteltavaksi aivan kuin kesy lemmikki konsanaan. Peuran kaverikin uskaltautuu pian lähemmäs. Melkoinen näky!

- ILMOITUS -


Katso upea ja ainutlaatuinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun