Lähde:Youtube


Pieni palveluskoira oppii sisarukseltaan – katso, miten se matkii opettajaansa!

Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä. Ne ovat kilttejä ja halukkaita miellyttämään omistajiaan. Koirat auttavat ihmisiä mielellään monissa päivittäisissä askareissa. Koiria käytetäänkin paljon apulaisina: palveluskoirina, opaskoirina,, huumekoirina ja niin edelleen. 

Koirat alkavat opetella palveluskoiran tehtäviä jo pennusta asti. Niille suunnitellaan palveluskoiran uraa jo muutaman viikon ikäisenä. Kun koiria koulutetaan pennusta alkaen, ne oppivat paljon helpommin.

Tällä alla olevalla videolla näemme palveluskoira Smudgen, joka vielä opettelee hommiaan. Se on kuitenkin saanut seurakseen koulutukseen pienen mustan pennun. Smudge osaa kouluttajan pyytämät asiat jo melkoisen hyvin. Smudge tekee asiat ensin nätisti, se saa herkkupalan, ja tämän jälkeen pieni musta pentu kokeilee itse, kuinka homma toimii.

- ILMOITUS -


Tämä pentu on selvästi innokas oppimaan, ja se näyttääkin oppivan melkoista kyytiä. Kaikki koirat eivät ole soveltuvia palveluskoiriksi, mutta nämä kaksi näyttävät olevan oikein mallikkaita. Niistä tulee varmasti vielä myöhemmin uralla erittäin taitavia.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun