Lähde:Youtube


Pieni pentu leikkii jättisuuren koiran kanssa – katso suuren koiran hulvaton reaktio!

Monet koirien omistajat pelkäävät antaa heidän koiranpentujensa leikkiä suurempien koirien kanssa siksi, että he pelkäävät suurten koirien satuttavat pentujaan. Pennut kuvittelevat olevansa suurempia kuin ne ovat, ja niiden ego saattaa saada ne leikkimän itseään suurempien koirien kanssa pelottomasti. Mutta suuret koirat tietävät kyllä, kuinka olla kilttejä.

Olemme nähneet aikaisemminkin pieniä pentuja, jotka leikkivät suurten koirien kanssa. Tällä kertaa näemme kuitenkin jättisuuren koiran pienen pennun kanssa. Tämä pentu on hädin tuskin suuren koiran tassun kokoinen, mutta se yrittää parhaansa mukaan leikkiä köydenvetoa suuren koiran kanssa.

Tämä suuri koira pitää hampaillaan kiinni kankaan palasta, kun pentu yrittää kaikin voimin nykiä sitä suurelta koiralta pois. Suuri koira ei liikahdakaan paikoiltaan pienen koiran yrittäessä parhaansa. Tämä on todella huvittavaa katseltavaa! Kuka sanoo, etteivät pienet ja suuret koirat voi leikkiä keskenään? Tämä video ainakin todistaa sen, että pienet koirat leikkivät oikein hyvin suurten koirien kanssa!

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun