Lähde:Youtube


Pieni tyttö laittaa äidin korkokengät jalkaan – ja esittää unohtumattoman esityksen!

Lapset ovat pieni päivänsäde, jotka piristävät niin omien vanhempiensa, sisarustensa kuin opettajiensakin päivää. Tai sitten tekevät siitä uskomattoman huonon sotkemalla talon vessapaperilla tai piirtämällä seiniin tussilla. Mutta ne pienet hetket, kun lapset saavat sinut hymyilemään, ovat arvokkaita.

Monet ovat kuulleet Taylor Swiftin musiikkia. Tämän supertähden piristävä ja pirteä musiikki sopivat niin aikuisten kuin lastenkin korville. Tällä videolla näemme suloisen pienen tytön, joka on selvästi Taylor Swiftin fani. Siitä ei ole epäilystäkään!

Tällä ihanalla videolla näemme pienen tytön, joka on laittanut jalkaansa äidin korkokengät (aivan kuten pienet lapset yleensä), ja hän kuuntelee Taylor Swiftin musiikkia. Kohta tanssikärpänen puraisee lasta ja hän alkaa heiluttaa peppuaan musiikin tahdissa. Äiti on onneksi saanut kuvattua tämän ihanan tapahtuman videolle, sillä se on mitä suloisinta katseltavaa!

- ILMOITUS -


Tästä lapsesta taitaa tulla isona varsinainen esiintyjä! Tanssiminen on ainakin verissä ja korkokengissä kulkeminen ei tuota vaikeuksia. Hyvä alku!

Katso mitä suloisin video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun