Lähde:Youtube

LÄHDEBBC

Pingviini on liian suuri isänsä pussiin – mutta se yrittää kuitenkin! Katso suloinen video!

Kaikki vanhemmat tietävät sen, että lasten on tietyssä iässä hyvin vaikea päästä irti vanhemien helmasta ja lähteä omille teilleen. Esimerkiksi lapsen jäädessä ensimmäistä kertaa yksin lastentarhaan voi olla hyvin pelottavaa lapselle. Ilmeisesti tämä pätee myös eläimiin.

Eläimetkin haluavat olla lähellä vanhempiaan hyvin pitkään. Ne eivät halua lähteä omille teilleen ihan heti. Tämä video on todiste siitä, että jopa pieniä pingviinejä voi pelottaa. Vaikka esimerkiksi kengurut elävät käytännössä koko elämänsä vanhempiensa kanssa, pingviinit kuitenkin itsenäistyvät hiljalleen. Kuten tämä pieni Pingu tekee.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Kun pingviinit ovat pieniä, ne ovat kylmällä ilmall suuressa kasassa, suojellen toisiaan kylmältä ilmalta. Tällä alla olevall videolla näemme kuitenkin pingviinin, joka ei halua toisten mukaan ryhmähaliin, vaan joka mieluummin jäisi isänsä pussiin huolimatta siitä, että se on aivan liian iso. Isä kuitenkin suostuttelee poikasensa osallistumaan ryhmään, ja poikanen lähteekin varovasti kokeilemaan onneaan.

Pingun ensimmäinen yritys epäonnistuu, mutta se löytää kuin löytääkin itselleen mukavan rakosen, johon se mahtuu.

Katso suloinen video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeli40 vuotta sitten mies pyöräili Intiasta Ruotsiin – lue uskomaton rakkaustarina!
Seuraava artikkeli”Helkkarin vahvasta kahvista” tehtiin papanoita – kokeilisitko?