Lähde:Youtube


Pit bull, joka syntyi ilman etujalkoja, rakastaa nyt elämäänsä – katso sydäntälämmittävä video!

Pit bulleja syrjitään hieman niiden rodun takia. Rotua kuvataan aggressiiviseksi, ja etenkin USA:ssa pit bullien pitäminen on monilla alueilla kiellettyä. Jos yhdistät pit bullin koiraan, joka syntyy ilman etujalkoja, on hyvin harvoja ihmisiä, jotka haluaisivat ottaa sen kontolleen.

Pit bull nimeltään Cole syntyi ilman etujalkoja. Eläinlääkäri oli jo viemässä pikkuista Colea nukutettavaksi, kun eläinsuojan edustaja astui sisään ja otti Colen huostaansa. Nainen nimeltä Kimmy huomasi eläinsuojan ilmoituksen Colesta, ja hän tarjoitui huolehtimaan koirasta sen aikaa, että se löytäisi uuden kodin.

Kimmy toi siis Colen kotiin, mikä oli hänen poikaystävälleen melkoinen shokki. Molemmat oppivat kuitenkin rakastamaan toisiaan hyvin nopeasti. Kun Cole tuli taloon, he asettivat joogamattoja ja tyynyjä ympäriinsä, jotta Cole pääsisi kulkemaan huoneesta toiseen helpommin. Nyt Colella on monia koirakavereita ja se käy hieronnassa ja terapiassa joka viikko. Se on jo vahva ja pärjää oikein hyvin jopa ulkona!

- ILMOITUS -


Katso ihana sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun