Lähde:Youtube


Pluskokoinen twerkkaaja Saksan Got Talentissa – nyt on bubble butt!

America’s Got Talent on televisiosarja, jossa ihan kuka tahansa saa tulla esittelemään taitojaan lavalle. Tämä sarja on ollut olemassa jo vuosikausia ja sen suosio on levinnyt maailmalle. Nyt lähes jokaisella maalla on oma versionsa kyseisestä ohjelmasta. Tällä kertaa näemme pätkän Germany’s Got Talent -ohjelmasta.

Kyseisessä ohjelmassa on nähty jos jonkinlaisia esiintyjiä. Olemme nähneet esimerkiksi laulajia, tanssijoita, koomikkoja, eläimiä, taikureita ja vaikka mitä muuta. Tällä kertaa näemme kuitenkin pluskokoisen twerkkaajan, jolla todellakin on, millä twerkata.

Tällä alla olevala videolla näemme jotain todella erityistä. Nainen kävelee lavalle itsevarmana, jolloin musiikki alkaa soida. Nainen twerkkaa ensin omilla rinnoillaan, jonka jälkeen hän kääntää takalistonsa tuomaristoon ja alkaa twerkata. Nainen ei todellakaan ole ujo, ja antaa mennä täysillä. Eräs tuomareista ei kestä katsella, joten hän jopa nousee penkistä ja ei oikein tiedä, että miten päin tässä pitäisi olla.

- ILMOITUS -


Loppujen lopuksi kaikki kolme tuomaria painavat X-merkkiä, emmekä oikein tiedä, että mitä ihmettä tästä esityksestä pitäisi sanoa.

Katso twerkkaus alta itse ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun