Lähde:Youtube


Poliisikoira osaa elvyttää – se jopa kuuntelee, hengittääkö ihminen!

Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä jo monesta syystä. Yksi syistä on se, että voimme käyttää koiria apunamme monissa eri tehtävissä. Koiria koulutetaan etenkin poliisin toimesta tekemään jos jonkinlaisia eri toimia, kuten etsimään huumeita ja pommeja. Tällä kertaa tapaamme koiran, joka osaa elvyttää.

Olemme jo monesti nähneet koiria, jotka osaavat tehdä vaikka minkälaisia temppuja. Olemme jopa tavanneet poliisikoiran, joka osaa avata ja sulkea auton oven. Tällä kertaa näemmekoiran nimeltään Poncho, joka osaa levyttää.

Tällä alla olevalla videolla näemme hienon videon, joka kuvattiin Madridin poliisin toimesta. Poliisi esittää pyörtyvänsä maahan, jolloin Poncho syöksyy hänen pelastuksekseen. Se alkaa viipymättä elvyttää häntä tassuillaan ja jopa kuuntelee, hengittääkö hän. Tässä on melkoinen taito, ja Poncho voi jopa pelastaa ihmisten henkiä!

- ILMOITUS -


Toivottavasti monet muutkin poliisit ottavat tätä useissa maissa käyttöön. Poliisit voivat nimittäin tosiaan hyötyä tästä. Uskomaton suoritus Poncholta!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun