Lähde:Youtube


Poliitikoillakin on välillä tylsää – hän nukahti kesken väittelyn!

Politiikka on asia, joka kiinnostaa meitä kaikkia tasolla tai toisella. Vaikka väittelyt ja kokoukset eivät ehkä ole se asia, jota me tavikset seuraamme päivittäin, monia meitä kuitenkin kiinnostavat presidentin- ja eduskunnanvaalit. 

Politiikka voi joskus kuitenkin käydä pitkäveteiseksi paitsi meille taviksille, jopa poliitikoille itselleenkin. Väittelyt voivat joskus kestää päiväkausia, jolloin aihe kuin aihe voi alkaa unettaa ihan itse kutakin.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka isobritannialainen Sir Desmond Swayne alkoi käydä väsyneeksi 60 tuntia kestäneen väittelyn jälkeen. Hän istui Ken Clarken takana, joka puhui tämän hauskan tilanteen tapahtuessa. Sir Desmond Swayne nojasi kyynärpäähänsä ja alkoi hiljalleen nuokkua tuolillaan, kunnes hän nukahti aivan täysin. Vasta, kun Ken Clarke äänekkäästi murahti ”errr!”, nukkuja heräsi äkkiä tuolissaan virne naamallaan.

- ILMOITUS -


Tämän powernapin jälkeen mies istui terhakasti tuolissaan kuunnellen selvästi puolella korvalla, mitä Kenillä oli sanottavana. 60 tunnin jälkeen ei tätä herraa voi syyttää siitä, että hän halusi ottaa pienet päikkärit, vaikka aika ja paikka olivat tosin vääriä. Jälkeenpäin hän pyysi anteeksi tapahtumaa.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun