Lähde:Youtube

Pullonavaaja, joka avaa sixpäkin kerralla. Joululahjalistalle!

Nyt se on vihdoin keksitty: pullonavaaja, joka avaa kokonaisen sixpäkin kerralla! Juomisenkaan ei tarvitse nyt hidastua, nimittäin kokonainen 6 pullon päkki avautuu sekunnissa. 

Alla olevalta videolta näemme jokaisen bile-eläimen unelman. Tämä kuuden pullon avaaja alkoi kouluprojektina, ja sen kehittelijät kehittelivät sitä jopa kokonaisen vuoden verran. Avaajasta on nyt tullut suuri hitti, kuten videolta voimme nähdä. Sen käyttäminen on helppoa, eikä siihen tarvita kuin näppärä ranteen liike.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä videolla näemme, kuinka opiskelijat asettavat pullonavaajan tuoreen, vielä paketissa olevan sixpäkin päälle. He asettelevat avaajan kohdilleen niin, että jokaiselle pullolle on oma kolo. Toisella kädellä pidetään kiinni kahvasta ja toisella kahdesta viimeisestä pullosta. Yksi näppärä ranneliike ja olet valmis tarjoilemaan juomia!

Tämä projekti etsii parhaillaan rahoitusta Kickstarter -kampanjallaan. Toivomme, että tämä tuote tulee markkinoille pian, nimittäin tällaisen voisi lisätä joululahjalistalle! Tai miksei vaikka seuraavaksi synttäritoiveeksikin.

Katso video alta ja jaa sille bile-eläimelle, joka tätä eniten tarvitsee.

Osallistu keskusteluun