Lähde:Youtube


Ranskan presidentin koira pissasi takkaan tapaamisen aikana – viraali video!

Koirat ovat mitä ihanimpia otuksia, joita eivät tavalliset inhiminniset tilanteet ja murheet haittaa pätkän vertaa. Koirat ovat aina iloisia, oli tilanne sitten mikä hyvänsä, eikä niitä kiinnosta, vaikka ne olisivat kansallisessa televisiossa. 

Ranskan presidentti Emmanuel Macron hiljattain piti kokouksen presidentin linnassaan, mutta sen keskeytti hänen koiransa hulvattomalla tavalla. Kuten sanottua, koiria ei kiinnosta, vaikka ne olisivat televisiossa – edes silloin, kun luonto kutsuu.

Emmanuel Macron ja hänen vaimonsa Brigitte adoptoivat labradorinnoutaja Nemon eläinsuojasta viime syksynä. Se ei ilmeisesti ole vielä oppinut täysin sisäsiistiksi, sillä kokouksen keskeytti loriseva ääni, jolloin presidentti vilkaisi taakseen vain huomatakseen, että koira pissasi takkaan.

- ILMOITUS -


”Se tekee jotain hyvin erikoista juuri nyt,” presidentti sanoo. Kun häneltä kysyttiin, onko tämä tavallista käyttäytymistä koiralta, hän sanoi: ”Ei, te vain näytätte aiheuttaneen kummallista käyttäytymistä koirassani.”

No, kaikille sattuu! Presidentti hoiti tämän televisioituneen tapahtuman erittäin hienosti. Katso viraali video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun