Lähde:Youtube


Siemennestettä keksien päälle – proteiinikeksejä!

Viime aikoina netissä on levinnyt vaikka minkälaisia fitnessvinkkejä sekä reseptejä. Joillakin tämä on jopa lähtenyt lapasesta niin paljon, että meidän täytyy kaikkien ihmetellä, että mitä täällä oikein tapahtuu. Tracy Kiss on fitnesfanaatikko, joka kertoo Youtube -kanavallaan siemennesteen terveysvaikutuksista.

Tracy Kiss kertoo Youtube -kanavallaan fitness elämäntyylistä, vegaanin ruokavaliosta ja arjesta sekä siemennesteen käytöstä osana jokapäiväistä rutiinia. Siemenneste sisältää paljon sinkkiä, entsyymejä, suolaa, sokeria, seleeniä ja muita keholle hyviä mineraaleja. Tracy on kuitenkin päättänyt käyttää sitä melkoisen kuvottavalla tavalla.

Alla olevalla videolla näemme heti alkuun kulhollisen siemennestettä. Tracy kertoo, kuinka hän valmistaa vegaanisia keksejä ja sivelee päälle siemennestettä sitten, kun keksit ovat jäähtyneet. Hän käyttää ystävänsä lahjoittamaa siemennestettä tähän kummalliseen trendiin.

- ILMOITUS -


Kommentit hänen Youtube -videossaan eivät ole kovin positiivisia: monet sanovat, että tämä on aivan sairasta. Mitä mieltä sinä olet?

Maistuisivatko tällaiset ”vegaanikeksit” sinullekin?

Katso hyvin mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun