Lähde:Youtube


Siistejä tapoja sitoa omat kengännauhat – katso video!

Kaikki ovat varmasti joskus tuskailleet kengännauhojen sitomisen kanssa. Tai ainakin silloin, kun on ollut tarvetta vaihtaa uudet, hienot nauhat vanhojen tilalle.

Sosiaalisessa mediassa leviää video, joka saa ihmiset innostumaan kengännauhoista aivan uudella tavalla. Noin 18,2 miljoonaa katselukertaa omaava video nousi hetkessä viraaliksi, sillä se näyttää uusia upeita tapoja kuinka sitoa omat kengännauhasi.

Videolla esiintyvä henkilö sitoo valkoisiin lenkkareihinsa erivärisiä kengännauhoja todella erikoisilla tavoilla. Liukuvärjätyt, värikkäät, glitteriset ja pirteät kengännauhat luovat hauskan ja upean vaikutuksen puhtaanvalkoista lenkkaria vasten, etenkin hienosti sidottuna.

- ILMOITUS -


Videon kengännauhat muodostavat erilaisia kuvioita joita kuka tahansa pystyy omiin kenkiinsä kokeilla halutessaan jotain erilaista ja kaunista. Videolla nähdään myös kuinka liukuvärjättyjä nauhoja sidotaan niin, että liukuvärjäys tuo kauniin efektin kuvioon.

Videon tekniikat ovat kuitenkin helppoja toteuttaa kenelle tahansa. Ne ovat esitetty hitaasti ja selkeästi, jotta videon kulkua on helppo seurata ja toistaa perässä. Rento taustamusiikki ja pirteät värit tekevät videosta miellyttävää katsottavaa kenelle tahansa, joka on aiheesta kiinnostunut.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun