Lähde:Youtube


Simon Cowell ei saa silmiään irti tästä naisesta – melkein jo kuola valuu!

X Factor on hyvin suosittu televisiosarja, jossa esiintyjät saavat näyttää kaikenlaisia taitojaan tuomariston edessä. Laulajat saavat mahdollisuuden esittää valitsemansa kappaleen tanssin kera tuomaristolle, ja tuomatisto päättää, menevätkö he jatkoon.

Tästä ohjelmasta on tullut hyvin suosittu ympäri maailmaa ja katsojat katsovat mielellään hauskoja ja huvittavia esityksiä sekä taidokkaita laulajia. Tällä kertaa tapaamme Elisangelan, joka on ammatiltaan personal trainer, mutta on päättänyt tulla esittämään Ed Sheeranin suositun kappaleen ”Shape of you.”

Tällä videolla näemme kuitenkin jotain melko hupaisaa tuomariston puolelta. Simonin tuomaristokaverit vitsailevat, että Simon tarvitsisi personal trainerin, johon Simon ei sano vielä mitään. Kun nainen kuitenkin aloittaa esityksensä, ei Simon saa silmiään irti tästä brasilialaisesta kaunottaresta.

- ILMOITUS -


Juontajakin jopa osoittaa katsojille, kuinka Simon todellakin melkein jo kuolaa tämän naisen perään. Simon ja kaksi muuta tuomaria sanovat Elisanglealle ”kyllä”, mutta Nucole sanoo ”ei”, jolloin nainen menee kuitenkin jatkoon.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun