Lähde:Youtube

Sokea meikkitaiteilija vs. meikkitaiteilija ilman peiliä – katso upea lopputulos!

Meikkaaminen on yksi haastavimmista taiteen lajeista. Taitavat meikkaajat saavat aikaan mitä ihmeellisimpiä lopputuloksia, ja joskus lopputuloksesta ei ehkä edes tunnista koko ihmistä. Meikkaamista harjoitellaan yhtä paljon kuin maalaamista tai piirtämistäkin. Tässä näemme upean taidonnäytteen!

Voisi kuvitella, että sokea ihminen ei niin välitä meikistä tai kauniista vaatteista, koska hän ei voi nähdä niitä. Tämä nainen kuitenkin todistaa toisin, nimittäin hän on sokea meikkitaiteilija, jolla on intohimo muotiin.

Nainen tuli sokeaksi 14-vuotiaana, mutta hänestä ei ikinä arvaisi, että hän ei näe. Nainen on niin luonnollinen kameran edessä, että vetää vertoja näkeville. Nainen haastaa Kandee Johnsonin, meikkitaiteilijan, meikkaamaan itsensä ilman peiliä 10 minuutissa. Sokealle naiselle tämä on arkipäivää, mutta Kandeella on hieman rutiini hukassa. Kelaa kohtaan 12 minuuttia ja huomaat, kuinka upeat meikit molemmat naiset saivat aikaan! Ja ilman peiliä! Tässäpä haastetta kokeilemaan lauantai-iltana kavereiden ja viinilasin kanssa.

- ILMOITUS -


Katso video alta ja jaa kavereille! Mikä vain on mahdollista!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun