Lähde:Youtube


Suden pentu eläintarhassa – katso sydäntälämmittävä video!

Monille meistä susien kaukaiset sukulaiset, koirat, ovat erittäinkin tuttuja joka päiväisessä elämässä. Mutta ovatko sudet loppujen lopuksi niin kovin erilaisia koiristamme?

Olemme nähneet aikaisemminkin videoita susista, jotka ovat olleet ystävällisempiä, kuin mitä olisi voinut olettaa. Näimme hiljattain videon susista, jotka tulivat erään kanadalaisen maatilan pihaan, ja niin lähelle ihmisiä, että niitä olisi voinut melkein rapsuttaa. Toinen video oli susista, jotka leikkivät ihmisten kanssa aivan kuin koirat.

Tällä alla olevalla videolla puolestaan näemme pienen suden pennun Kalifornian San Diegon eläintarhassa. Pentu leikkii innoissaan hoitajien kuvatessa sen touhuja, ja jos emme tietäisi paremmin, niin voisi aivan hyvin luulla, että tässä on tavallinen koiran pentu. Suurihan tästä pienestä eläimestä kasvaa, ja joskus se tulee vielä näyttämään pelottavalta sudelta, mutta ei vielä ainakaan.

- ILMOITUS -


Pentu leikkii aivan innoissaan ja onnellisena. Toivottavasti sillä on hyvä elämä San Diegon eläintarhassa! Siltä ainakin näyttää.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun