JAA KAVEREILLE

Lähde:Youtube


Supersuosittu hämähäkki on täällä taas! Lucas-hämiksellä on uusia kujeita mielessään.

[mashshare]

Lucas on täällä taas! Lucas -niminen hämähäkki on tullut huippusuosituksi vain kolmen 20 sekuntia kestävän videon johdosta. Mutta miksi?

Lucas on karvainen hämähäkki, jonka luoja on Joshua Slice. Joshua kehitteli ideaa Lucasista noin 2 vuotta, jonka jälkeen hän julkaisi ensimmäisen pienen videoklipin Lucasista. Kaikista suloisinta on se, että Lucasin äänenä toimii Joshuan sukulaispoika.

Lucasin videot ovat keränneet viikoissa miljoonia katselukertoja. Ensimmäinen video Lucasista ilmestyi muutama kuukausi sitten, ja se on kerännyt jo 10 miljoonaa katselukertaa. Tämä viimeisin video julkaistiin jouluaattona, ja se on kerännyt jo huimat 2,2 miljoonaa katelukertaa Youtubessa. Eikä ihme, sillä Lucas on mitä suloisin hämis kujeineen. Odotamme innolla, nappaako Pixar tai jokin muu elokuvatoimisto Lucasin valkokankaalle. Monet ovat jo sanoneet, että kävisivät mielellään katsomassa elokuva, jonka tähtenä on tämä suloinen hämis.

- ILMOITUS -


Tällä alla olevalla videolla Lucas leikkii vessan lavuaarissa. Katso ihana video alta ja jaa kavereille! Kaksi muutakin Lucasin videoa ovat katseltavissa Lucas the Spider -kanavalla.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun