Lähde:Youtube


T-rexiksi pukeutunut mies leikkii alligaattorin kanssa – nyt kyllä jänskättää!

Maailmassa on monia hurjapäitä, jotka kokeilevat vaikka minkälaisia asioita saadakseen itselleen kunnollisen adrenaliiniryöpyn. Jotkut harrastavat benjihyppyä, toiset sukeltavat haiden kanssa ja toiset ilmeisesti leikkivät alligaattorien kanssa. 

Alligaattorit ovat suuria liskoja, joiden kanssa ei välttämättä ihan kuka tahansa halua joutua tekemisiin. Olemme tosin joskus nähneet huimapäitä, jotka painivat alligaattorien ja haiden kanssa. Tämä videolla nähtävä t-reksiksi pukeutunut mies on kuitenkin päättänyt olla rohkea ja kiusoitella tätä suurta alligaattoria.

Mies on aivan parin metrin päässä liskosta ja tanssii sen edessa dinosaurukseksi pukeutuneena. Alligaattori miettii selvästi, että mitä tässä oikein tapahtuu. Mies sitten aika uhkarohkeasti taputtaa gaattoria nenälle, ja sekös oli sille liikaa: alligaattori avaa suunsa ja päästelee melkoisia ääniä.

- ILMOITUS -


Mies ei kuitenkaan liikahdakaan, vaan jatkaa alligaattorin härnäilyä. Onneksi tällä kertaa ei käynyt huonosti! Lopussa lisko saa palkinnoksi hyvästä käyttäytymisestään kalaa. Tätä ei sitten sovi kokeilla kotona!

Katso huima video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun