Barbie-nuket ovat kautta vuosikymmenten ollut ihmisten suosiossa, ja sitä pidetään täydellisenä. On myös ihmisiä, jotka haluavat olla kuin Barbie, täydellisiä.

Tsekkiläinen, Gabriela Jirackova, 18, haluaa olla kuin barbie. Hän käyttää ulkonäköönsä jopa 1,500 dollaria kuukaudessa

Gabrielan kävellessä kaupungilla, hän kääntää paljon katseita ja saa kehuja sekä huomiota. Monet pienten lasten vanhemmat ovat kommentoineet hänen olevan huono vaikutus lapsiin, mutta Gabriela on itse sitä mieltä, että on parempi roolimalli kuin kohujulkkikset. Hän ei käytä päihteitä tai ole jatkuvasti lehdissä skandaaleissa tai muuta vastaavaa.

- ILMOITUS -


Gabriela haaveilee rintojensuurennusleikkauksesta sekä takapuolen implanteista. Videolla nähdään, kuinka Gabriela käy rintojensuurennusleikkauksessa ja millainen lopputulos leikkauksesta tuli. Gabriela haluaa näyttää täydelliseltä barbielta ja käyttää ulkonäköönsä useita tunteja.

Gabriela kertoo, ettei hänen elämäntyylinsä ole helppo, ja se vaatii paljon aikaa. Samalla hän esittelee barbienukkejaan, joidenka ulkonäköä hän toivoo itselleen.

Gabriela aikoo toteuttaa tulevaisuudessa lisää leikkauksia ja muokata ulkonäköään. Hänen mielestään muuttumisprosessi on vasta alussa, ja jatkaa vielä pitkään.


Täältä tulee uusin elävä Barbie -nukke!

Caroliina -

Osallistu keskusteluun