Lähde:Youtube

Tähän liukumäkeen vain omalla vastuulla – katso huima lasku!

Muistat ehkä sinäkin lapsena kuvitelleesi, kuinka hauskaa olisi laskea liukumäkeä, joka on huiman korkea. Lapsena tosin ei varmaan tullut ajateltua, että suuren suurella liukumäellä olisi myös suuren suuret loppumainingit. Tämä japanilainen liukumäki todistaa, etteivät kaikki liukumäet ole lapsille.

Liukumäet ovat hauskoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Aikuisia tosin harvoin innostavat pienet lasten liukumäet, mutta tämä videolla nähtävä liukumäki saa perhosia vatsaan varmasti itse kullekin. Kyllä ne japanilaiset vain kaikkea keksivätkin!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä hauskalla alla olevalal videolla näemme miehiä, jotka laskevat liukumäkeä muutamaan otteeseen. Miehetkin karjuvat tullessaan mäkeä alas hurjaa vauhtia. Mäen jälkimainingit kuitenkin kuljettavat miehiä vielä monta metriä vierien ja hyppien poispäin mäestä. Pahasti ei kenellekään käynyt, mutta on siinä saattanut muutama mustelma itse kullekin ilmestyä.

Videolla näemme jopa yhden pätkän, jossa mies kuvaa koko luisumismatkan mäen päältä loppuun saakka. Ihan mahasta ottaa itseäkin!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille, jotka tykkää mäistä!

Osallistu keskusteluun