Lähde:Youtube


Takaa-ajo päättyi kummallisesti – mies alkoi tanssia!

Maailmalla sattuu ja tapahtuu kummallisia asioita jatkuvasti. Etenkin Yhdysvalloissa on moneen otteeseen tapahtunut jos jonkinlaisia asioita. Rikolliset ovat käyneet hyvin mielenkiintoisiksi ja kekseliäiksi. Tällä kertaa näemme melkoisen hauskaan lopputulokseen päättyneet takaa-ajon.

Hiljattain Los Angelesissa nähtiin jotain todella kummallista. Poliisi jahtasi erästä miestä autolla jonkin aikaa, sillä hän kieltäytyi pysähtymästä ja ajoi todella vaarallisesti. Yleensä tällaisessa tilanteessa takaa-ajo päättyy ennemmin tai myöhemmin siihen, että kuski pidätetään ja viedään poliisiasemalle.

Tällä kertaa homma ei kuitenkaan mennyt ihan niin, kuin poliisit suunnittelivat. Kun poliisit saavuttivat tämän miehen ja mies nosti kätensä päänsä yli, hän alkoi yhtäkkiä tanssia. Mies näytti kameralle todella makeat breakdance muuvit. Mies ihan kuin halusi näyttää taitonsa ABC -kanavalle ennen kuin hänet vietiin kiven sisään.

- ILMOITUS -


Loppujen lopuksi poliisi kuitenkin pidätti tanssijan ja mies lähti poliisien matkaan kiltisti. Toivottavasti poliiseilla oli hieman huumorintajua matkassa – mies nimittäin näytti nauttivan esityksestään.

Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun