Lähde:Youtube

LÄHDEThe Dodo

Tällä kissalla on kummallinen kiinnostuksen kohde – naapuripellon hirvet!

Kissat ovat eläimiä, joiden ajatuksista ei ota sitten Erkkikään selvää. Kissat ovat ihania lemmikkejä, mutta monesti niillä on omia omituisuuksiaan, joita ihmiset eivät aina ymmärrä. Tällä kertaa näemme kissan, jolla on mielenkiintoinen käsitys parhaista ystävistä. 

Ginger on 7-vuotias pörröinen kissa, jonka hänen omistajansa hankki silloin, kun hän läpikävi hyvin vaikeaa aikaa. Ginger on rapsutteluista pitävä kissa, joka ei ole koko 7 vuoden elinaikanaan oppinut metsästämään. Ginger on omistajansa mukaan myös melko ujo ja itsekseen viihtyvä kissa.

Se on kuitenkin keksinyt jotain, joka kiinnostaa sitä ihan toden teolla – naapuripellon hirvet. Omistajan talon läheisyydessä olevilla pelloilla oleskelee yleensä hirviemo ja sen poikaset. Kun Ginger huomaa nämä suuret otukset pellolla, se pyytää päästä ulos ja ampaisee kohti hirviä. Lähelle tullessaan se hidastaa vauhtiaan ja jää katselemaan näitä hauskoja otuksia. Hirvet eivät välitä Gingeristä. Emon vasat tosin osoittivat hieman kiinnostusta kummallista lurkkijaa kohtaan.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun