Lähde:Youtube


Tällä murkulla on tavoitteet kohdillaan – yritti varastaa timantin!

Muurahaiset ovat tuttuja kavereita Suomesskin. Pienet mustat murkut mielellään raahailevat sokerikiteitä pesäänsä ja joskus joitain muitakin herkkuja. Muurahaiset ovat melkoisen vahvoja otuksia ja ne saattavat kantaa jopa toisia muurahaisia. 

Murkut raahaavat havunneulasia pesän tekemistä varten ja ruokaakin tarvitsee koko perheelle etsiä. Harvemmin muurahaiset kuitenkaan ovat rahalla tai arvokkailla esineillä motivoituneita otuksia. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin jotain kummallista.

Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme muurahaisen, joka on löytänyt itselleen kunnollisen aarteen. Tämä muurahainen on nimittäin jäänyt kiinni verekseltään raahatessaan suurta timanttia. Tämä murkku on ilmeisesti löytänyt timanttikaupan, ja nyt se raahaa tätä timanttia kotiinsa. Mahtaako se tietää, että kyseessä on timantti eikä suuri sokeripala? Vai onkohan sillä mahdollisesti maksamattomia velkoja?

- ILMOITUS -


Oli miten oli, emme voi olla hymyilemättä tälle kovaa työtä tekevälle muurahaiselle! Sillä on selvästi tavoitteet kohdallaan.

Katso tämä jo yli miljoona katselukertaa saanut video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun